27 Mart 2015 Cuma

Zaman ve mekanda yolculuk

Yazar: Murat Marti
Nette dolaşıyorum !. Bir ara bir siteye denk geldim.Konu uzayla ilgiliydi.Tabi kimin ilgisini çekmez konu okumaya başladım.Konu uzak bir evrende hayat olup olmayacağına dair hazırlanmış bir makale.Kimi yerinde tahminler yürütülüyor kimi yerinde şimdiye kadar yapılan uzay araştırmalarından örnekler veriliyordu.

Konuyu okurken ara verdiğim bir zamanda haber sitelerinden bazılarını da açmış bulundum.Çoğunlukla açık durur sayfalar PC de.Gündemde neler var takip etme bakımında bir oraya bir diğer tarafa geziniyorum haliyle.

İstem dışı olarak okuduğum makaleye devam ederken kimi zaman diğer sekmeye tıklayarak haber sitelerinde neler olduğuna baktığıma dikkat ettim.Bu istemsizce yaptığım hareketle okuduğum iki yayından çıkardığım sonuçta millet uzayla ve insanlığın nasıl daha ileriye götürülür bilimsel çalışmalara ağırlık vermişken bizim Türkiye gündeminde ki olaylar vahim bir şekilde önümde duruyordu.



Tabi ki ülkemizde ne olup bittiğini yakından takip eden biriyim ama bu denli zıt iki veya üç site bir arada açıkken.Ne kadar geri kalmaya başladığımız o kadar belliydi ki.Malum önümüzde seçimler var tüm haberler bu yöndeydi ve insanların ve partilerin birbirlerine yaptığı eleştiriler o kadar acımasız ve basitti ki olamaz böyle bir şey.

Bir çok haberi şöyle toparlayacak olursam bu haftaki ilk sırayı Fenerbahçe - Beşiktaş maçında ki olaylar almakta ardından siyasilerin birbirleriyle yaptıkları söz düellosu mu desek aşağılamaları mı desek ne desek bilmiyorum?

Dünya "Zaman ve mekanda yolculuk" yaparken biz yerimizde saymakta ve son hızla geri gitmekteyiz!...

yazaroyunu


EmoticonEmoticon

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.