26 Aralık 2015 Cumartesi

Sorun Anla(şıl)mamak Değil Yanlış Anla(şıl)mak

Yazar: Murat Marti
Sorun Anla(şıl)mamak Değil Yanlış Anla(şıl)mak.Yanlış Anlaşıldım Hissi!Anlayan olmaması mı anlaşılmamak sizi yorar?

Biriyle veya bulunduğunuz ortamdaki kişilerle iyi geçinmek iyi de bu her zaman olmayabiliyor işte.Başkalarının çıkarları sizinkilerle çakıştığında sizi mutsuz ve sinirlendirecek ortamlar oluşuveriyor bazen.

Böylesi anlarda kendinizi karşınızda ki kişinin yerine koyup, ona hak vermiş ve özür dilemiş olsanız da karşınızdaki kişi fikrini değiştirmez ve direnir.Sizin karakter ve davranışlarınıza uymayan hal ve tavır içine girer.İşte benim en sinir olduğum durumlardan biri de budur.

Yanlış anlaşılanın özür dilemesi ve geriye dönerek bu uğurda çabalaması ne kadar önemliyse, yanlış anlayanın da geriye bir kez dönüp bakması bir şans daha vermesi o kadar önemlidir.Yanınızdaki arkadaşlarınız ve aileniz size ne kadar destek olsa da aslında herkesin kendi dünyasında yaşadığını fark etmeniz çok sürmez!

Yanınızdakiler sadece seni anlıyorum demekle yetinir.Gerçekte kimsenin bir şeyden anladığı yoktur.'Siz ne kadar acı çekerseniz sizi sevenlerde o derece sizin durumunuzdan dolayı acı çeker' lafı herkes için geçerli değildir.

Yanlış anlaşıldım hissi,bu olaylardan sonra yerini nefrete bırakır.O kişiye olan sempati ve iyi niyet bitmeye yüz tutar eğer mutlu olmak istiyorsanız böyle insanları ya hayatınızdan çıkarın yada bunu yapamıyorsanız ilginizi azaltarak minimum seviyeye çekin..! Selamlarımla - #Yazarlife / 2015


EmoticonEmoticon

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.